Søndag den 3. november går indsamlere på gaden i hele landet til gavn for Dansk Flygtningehjælp.

”Nu leder Dansk Flygtningehjælp med lys og lygte efter flere indsamlere i Fredericia. Indtil nu har 63 tilmeldt sig, og vi har brug for en del flere for at nå de foregående års flotte resultater. Derfor opfordrer Dansk Flygtningehjælp og jeg indbyggerne i Fredericia til at samle ind for os søndag den 3. november. Som indsamler gør du en forskel for nogle af verdens mest udsatte mennesker på flugt,” fortæller Per A. Moos Laursen, der er en af indsamlingskoordinatorerne for Dansk Flygtningehjælp i Fredericia.

Indsamlerne skal i år møde i forhallen til Sundhedshuset, Dronningensgade 97 kl. 10.00 hvor vi deler indsamlingsbøsser ud, og man vælger sin rute.

Man afleverer også indsamlingsbøssen i Sundhedshuset senest kl. 16.00.

Vi kan desværre ikke  tælle indholdet af bøsserne op i Sundhedshuset samme dag, men vil sende alle indsamlerne hver en mail snarest efter på det beløb man har indsamlet.

”Pengene fra årets landsindsamling vil blive brugt til at hjælpe mennesker på flugt ude i verdens brændpunkter. De gør det muligt for Dansk Flygtningehjælp at sætte hurtigt ind, når katastrofen rammer et nyt sted, og mennesker akut får brug for hjælp. Vores arbejde verden over hjælper hver dag tusindvis af mennesker med at overleve et liv på flugt. Men vi har brug for frivillige, der vil bruge cirka tre timer på at samle ind med os,” siger Allan Tind, der også er  koordinator her i byen.

Giv flygtninge et hjem

I år samler Dansk Flygtningehjælp ind til at give mennesker på flugt tag over hovedet. For alle mennesker har brug for et hjem. Uanset om det består af mursten, plastik, ler, blik eller bambus, har alle mennesker brug for et hjem for at overleve.

Det gælder i verdens største flygtningelejr i Bangladesh, hvor næsten én million mennesker lige nu er stuvet sammen under usle forhold. Det gælder i Yemen, hvor sulten truer 10 millioner mennesker på livet. Og det gælder for millioner af syrere, der fortsat er tvunget på flugt fra krigens ødelæggelser i enten deres eget land eller til et af nabolandene.

For 218 kr. kan Dansk Flygtningehjælp give en familie på flugt alt det nødvendige udstyr til at bygge et midlertidigt hjem. Det drejer sig om reb, stålwire, bambusstænger samt en presenning.

Du kan tilmelde dig som indsamler på tlf. 3373 5111 eller www.flygtning.dk.

Du kan også allerede nu støtte Dansk Flygtningehjælp på Mobilepay nummeret 800055.

Har du ikke tilmeldt dig inden – men får lyst til at være indsamler på dagen, er du også velkommen til at møde op i Sundhedshusets forhal og få en bøsse og en rute.

http://bit.ly/lolalecture

Skriv en kommentar