De fleste kender HUSET byggeudstilling, hvor private og håndværkere henter ideer og viden til ny- og ombygninger. 28.000 kvm samlet på ét sted, med mulighed for at få det store overblik. Nu byder vi velkommen i BadDesign med alt det nye fra markedets førende leverandører. 

“I samarbejde med flere af landets bedste mærkevareleverandører og et landsdækkende netværk af VVS-installatører har vi videreudviklet HUSETs badudstilling fra at være en ren inspirationsudstilling til også at være en salgsudstilling/butik. Der har været en stigende efterspørgsel fra vores mange besøgende omkring en totalløsning, så vi ud over rådgivning omkring teknik, design og installation nu også kan levere hele pakken”, udtaler direktør Jan Røgind Jørgensen.

“Vi har således ansat en faglig kompetent og meget erfaren bad-konsulent, Helle Sørensen, som vil vejlede butikkens kunder, udarbejde designforslag, foreslå indretningsmuligheder samt formidle ordrer på produkter, levering og montage. I fremtiden vil det være sådan, at når kunden søger en totalløsning til et komplet projekt i form af indretning af nyt badeværelse eller renovering af eksisterende, findes det hele i HUSET BadDesign. Vi glæder os til at byde gæsterne velkomne i den nye badbutik, hvor de kan høre og ikke mindst se mere om konceptet, og blive klogere på en anderledes spændende badoplevelse”, fortsætter Jan Røgind Jørgensen 

Nemt, bekvemt og inspirerende

“Convenience handler om at samle alle oplevelserne på ét sted. HUSETs besøgende kan med vores nye tilgang til nyt badeværelse få sat tankerne og visionerne omkring det nye projekt på mere fast form. I BadDesign kommer de tættere på produkterne og samspillet mellem farver, overflader og finishgrad. Her er det tilladt at teste kvaliteten, afprøve teknikken og få et samlet overblik med en specialudviklet 3D-tegning af drømmeprojektet”, slutter Jan Røgind Jørgensen.

Der er premiere 5. – 7. juni.