Christian Eriksen faldt om, men kampen mod Finland blev genoptaget. Det endte dog med et dansk nederlag.

Der var fest i luften, men så gik der chokbølger igennem resten af fodboldverdenen. Christian Eriksen faldt pludselig om ved stillingen 0-0 med få minuttet tilbage af første halvleg. Det helt store spørgsmål var om kampen kunne spilles videre efter omstændighederne.

Efter længere tid blev kampen genoptaget, men efter et drop af Kasper Schmeichel på et hovedstød fra Joel Pohjanpalo kom Danmark bagud efter en times spil. Ved målet så Kasper Schmeichel ikke for heldig ud, da hovedstødet var midt i målet og den danske keeper derfor havde gode betingelser for at redde forsøget.

Danskerne sad massivt på opgøret. Andreas Cornelius og Andreas Skov Olsen kom blandt andet på banen, men der skulle et straffespark til før, at der kom en åben chance til Danmark.

Pierre-Emilie Højbjerg blev sat til at sparke, men han sparkede svagt på Lukas Hradecky. Danmark jagtede derfor fortsat en scoring med et kvarter igen, men det lykkedes ikke og i stedet tabte Danmark opgøret, der vil blive husket for episoden med Christian Eriksen.

Skriv en kommentar