Middelfart-virksomheden Dan-Bunkering har offentliggjort sit årsresultat for regnskabsåret 2020/21, der slutter den 30. april 2021. Virksomheden, der sælger brændstof og andre olieprodukter til skibe, kommer ud af det seneste regnskabsår med et overskud på 145 mio. kr. Det er 28 pct. højere end året før.

– I et mest hidtil uset år har vores medarbejdere overalt i verden vist en enorm passion. Som alle andre har de arbejdet hjemmefra, ind og ud af isolation og tvunget til at omfavne nye digitale måder at oprette forbindelse til kunder og leverandører på. Jeg er meget imponeret over den måde, de har tacklet disse udfordringer på, mens de demonstrerer konstant engagement og engagement, siger siger CEO Claus Bulch Klausen.

Vandt markedsandele selvom den verdensomspændende efterspørgsel faldt

– Vi er meget tilfredse med årets økonomiske resultater. Den verdensomspændende efterspørgsel faldt, men det lykkedes os stadig at vinde anstændige markedsandele, især i Asien, hvor vi oplevede en betydelig stigning i leveret volumen i forhold til året før. Selvom industrien i nogle segmenter og regioner stadig kæmper, er vi overbeviste om, at når COVID-19 løsner grebet, vil vi se markedet stige og efterspørgslen stige. Vi ser derfor optimistisk på det kommende regnskabsår, fortæller CEO Claus Bulch Klausen

Tidligere på året blev Claus Bulch Klausen udnævnt til Dan-Bunkerings nye administrerende direktør. Han har været i virksomheden i 17 år, hvilket gør ham til en veteran inden for branchen og opmærksom på værdien ved at bevare tætte kundeforhold. Med den nylige overgang til IMO-kompatible brændstoffer og udfordringer forårsaget af den globale pandemi øgede Dan-Bunkering sit fokus på at opbygge og vedligeholde stærke partnerskaber.

Virksomheden vil fortsætte med at forbedre værdiskabelsen for sine kunder og sikre, at de får vejledning og sikkerhed, når de har brug for at dække deres krav og få kvalitetsmarkedsindsigt. Dette gælder også for det nye brændstofrum.

– At skabe værdi for vores kunder har altid været i centrum for vores opmærksomhed. Med den nylige IMO 2020-overgang, der er godt implementeret, øges interessen fra kunder og leverandører for at få viden om alternative brændstoffer hurtigt, især når det kommer til leveringsmuligheder, priser og regler, siger Claus Bulch Klausen.

Fremadrettet vil Dan-Bunkering fortsætte med at udføre sin langsigtede strategi om at tilføre værdi i forsyningsområdet for traditionelle brændstoffer og samtidig sikre vejledning og optimale løsninger for sine forretningspartnere om nye brændstoffer og digital overgang.

Skriv en kommentar