Live på scenen: Søren Dahl, Jesper Steinmetz, Søren Østergaard & Jacob Bjerregaard

Dahl På Hack er et omrejsende liveshow, som det mange måske kender fra den populære århusianske ’Café Hack´, hvor værten Søren Dahl interviewer kendte gæster om tidens tendenser, problematikker i samfundet, stort og småt. Denne gang har showet fundet vej til Fredericia i en liveudgave med prominente gæster. Billetsalget er kommet godt fra start og med god grund. Publikum får muligheden for, at komme på første række, når værten Søren Dahl i rolig samtaleform interviewer Jesper Steinmetz, Søren Østergaard og Jacob Bjerregaard.

Jesper Steinmetz er et navn som mange danskere kender, når han ugentligt dukker op på tv-skærmene. Jesper Steinmetz er journalist og korrespondent på TV2. Steinmetz var udvekslingsstudent i USA, blev siden uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet som reporter for TV 2 i Folketinget og senere på stationens redaktion i København.

Søren Østergaard er en dansk skuespiller og gøgler. Han er mest kendt som komiker i Zirkus Nemo. Han fik både Robert- og Bodilprisen for bedste mandlige hovedrolle for sin rolle i Kærlighedens smerte fra 1993. I 2014 blev han Ridder af Dannebrog

Jacob Bjerregaard behøver for de lokale i området ikke den store introduktion. Han er Fredericias borgmester og et kendt ansigt i gadebilledet.

http://bit.ly/lolalecture

Skriv en kommentar