Det er ikke kun Brent McGrath, der får sæsondebut for FC Fredericia i dagens kamp mod FC Roskilde. FC Fredericias nye salgsansvarlige, Christian Johansen, har også første hjemmekamp i NorditBet Ligaen. Christian Johansen er et kendt ansigt i byen, som håndboldspiler for Fredericia Håndboldklub og erhvervssælger for Sport24.

Fredericia Avisen fangede ham før kampen og spurgte til hans nye job.

”Jeg synes, det er en fantastisk mulighed, der bør sig omkring jobbet. Jeg har fulgt FC Fredericia, siden jeg var knægt, i og med, at jeg er vokset op ved siden af det gamle stadion på Baldersvej. Derudover elsker jeg sport. Så da muligheden for at kombinere min uddannelse og passion bød sig, så var det med at slå til”, fortæller Christian Johansen og fortsætter:

”Jeg glæder mig til at komme rigtig i gang med arbejdet. Jeg startede først i mandags, så der er stadig en masse nye ting og informationer som skal forarbejdes og læres. Når alt dette er på plads, så glæder jeg mig til at komme i gang med at sætte mit eget præg på tingene. Derudover spiller vi sæsonens anden hjemmekamp i dag, min første, hvilket jeg har set frem til hele ugen. Vi har fået en spillemæssig god start, så nu skal vi bare have point op kontoen. Jeg har en god følelse omkring kampen i dag, da jeg allerede, til trods for den korte tid, jeg har været her, kan mærke at der er en utrolig god stemning blandt spillere, stab og ansatte.”

Og så skal du møde klubbens samarbejdspartnere og fans i dag, hvordan bliver det?

”Jeg glæder mig til at hilse på fans og vores samarbejdspartnere. Jeg kender naturligvis mange sportsmennesker i byen, da jeg er fæstningsdreng, og mange samarbejdspartnere kender jeg grundet min tidligere karriere i håndboldklubben, samt mit arbejde hos Sport24.”

Fakta:

Christian Johansen

Alder: 29 år.

Kærester med Irene, sammen har de datteren Silja på 1,5 år.

Bor i hus i Erritsø.