Prisvindende danske R&B-darlings kommer til Kulturnat i Fredericia. Chinah kommer. 

Kulturnattens musikalske højdepunkt i Fredericia bliver med det prisvindende band CHINAH. De succesfulde R&B-darlings i CHINAH er en solstrålehistorie fra den danske R&B-scene.

CHINAH debuterede til SPOT Festival i Århus i 2015, og bandet havde ikke engang udgivet en single, da de blev hyret til at spille på festivalen. Deres første single ’Away from me’ udkom i juli 2015. Den var produceret i deres hjemmestudie i et soveværelse på Nørrebro i København, og siden er det gået stærkt.

Efter udsolgte koncerter, en magisk debut på Store Vega, vindere af P3 Talentet sidste år, fortsætter den charmerende trio nu både med 2 x P3s Uundgåelige og en stor verdensturné. Men inden lægger de vejen forbi Fredericia og spiller på J.B. Nielsens Plads kl. 18 fredag den 1. september, når der er Kulturnat i byen.

CHINAH består af sanger Fine Glindvad og Simon Kjær og Simon Andersen, der spiller henholdsvis guitar og keyboard. De tre mødte hinanden på Engelsholm Højskole i 2012, men det var først i 2014, da både Fine, Simon og Simon alle var landet på Nørrebro, at musiksamarbejdet så småt begyndte at vokse.

Programmet for Kulturnatten og Festugen er lige kommet på gaden, og du kan hente dit eget eksemplar på Fredericia Rådhus, biblioteket eller i en af byens mange butikker. Programmet bugner af mangfoldighed og dækker både Kulturnatten den 1. september og Festugen, som løber fra den 25. august til den 3. september. I programmet finder du alle de arrangementer, der foregår i Fredericia både i Festugen og på Kulturnatten.

Temaet for året kulturnat er ”overgange”, og der bliver masser af overgang i Kulturnatten og Festugen. I Fredericia er der i festugen tæt på 100 enkeltarrangementer, og næsten halvdelen alene på Kulturnatten. Så der bliver masser af overgangs-oplevelser for både store og små.

Du kan også se hele programmet på trekantfest.dk eller under begivenheder på facebook.com/fredericiakommune.