Fredericia Furniture havde onsdag den 20. maj besøg af Carl Holst (V).

Regionsformanden er også formand for Syddansk Vækstforum og bestyrelsesmedlem i Væksthus Syddanmark, der arbejder for at styrke virksomhedernes forsatte vækst i hele regionen.

Carl Holst besøgte møbelvirksomheden på Treldevej, der har sparret med Væksthus Syddanmark om miljøcertificering. Desuden har Fredericia Furniture brugt Væksthusets ”Lån en leder”-program, som er finansieret af Syddansk Vækstforum.

– Som udgangspunkt skal en virksomhed have lov til at køre sit eget liv uden unødig indblanding. Men det er en fornøjelse at kunne blande sig som i tilfældet med Væksthus Syddanmark, siger Carl Holst.

Fredericia Furnitures ejer og direktør, Thomas Graversen, er drivkraften bag virksomhedens produktudvikling sammen med sin søn. Han forklarer, at selvom virksomhedsejere ofte er gode til det, de gør, er det gavnligt med den sparring, som Væksthus Syddanmark i dette tilfælde tilbyder.

– Vi arbejder kontinuerligt med at udvikle Fredericia Furniture i et marked, som har ændret sig, men hvor vi med udvikling af helt nye produkter og videreudvikling af eksisterende produkter stadig ser et stort potentiale, fortæller Thomas Graversen.

– Vi er klar til at gøre en indsats for de mennesker, der har udfordringer på arbejdsmarkedet, men det forudsætter, at rammerne for eksempelvis afgifter ændres, mener han.

Carl Holst er enig i nødvendigheden af et skatte- og afgiftsstop.

Regionsformanden så på bl.a. Børge Mogensen- og Nanna Ditzel-møbler, da han og væksthusdirektør Liselotte Hohwy Stokholm blev vist rundt på virksomheden. Han glæder sig over, at regionen har været med til at hjælpe Fredericia Furniture. Væksthus Syddanmark vejleder både nye og etablerede virksomheder.

(Foto: Region Syddanmark )