Hos Egholt Stalddørssalg har man siden 2014 kunne hente friske varer hjem til eget køleskab, butikken er de sidste 3 år vokset og man kan nu også købe unik brugskunst, lækkert garn, lokale råvarer og drikkevarer samt få en eventyrlig snak over disken med den frisindede bonderøvs-viking Henrik Kjergaard Oldrup.

Alle kan opleve det frie bonderøvsliv. Skoler og institutioner kan komme ud og få en på opleveren, private grupper kan tage på en rejse tilbage i den gamle landbrugs historie og mænd eller andre kød og øl-glade folk kan få sig en gastronomisk oplevelse til et af hans øl og bacon arrangementer.

Lørdag d. 3. juni åbner han dørene, for et unikt og alternativt besøgslandbrug. Borgmester Jørn Pedersen klipper snoren kl. 10.00, hvorefter, man for kun 25 kr. kan udleve sin indre bonderøvs drøm. Man får mulighed for at møde de mange dyr, som for nylig har fået unger, smage på alle de lækre varer, se en økologisk dyrket køkkenhave, gøre en god handel eller få en snak om landbruget og dyrene.

Henrik har mange planer og drømme for landbruget, han planlægger bl.a. Høst-selv-haver, hvor man kan høste sine egne friske grøntsager og tage med hjem til køleskabet. Han deler nemlig gerne ud af sine produkter og, også restauranter har fået øjnene op for dette unikke landbrug og får nu deres kød og grøntsager leveret specielt og personligt af Henrik Kjergaard Oldrup, så de kan sikre deres gæster en kvalitet helt i top.

Gå ikke glip af en oplevelse helt nede på jorden, landjorden.

Egholt Stalddørssalg har til huse på Egholt Byvej 30 i Jordrup