Vagtchef John Skjødt havde i dag noget af en døgnrapport. Han kunne til at starte med fortælle, at den 81-årige, Carl Petersen, desværre ikke er fundet endnu. Samtidig er fire biler smadret i Fredericias nye P-hus.

John Skjødt startede ud med en sag om en påvirket bilist i Fredericia:

»Kl. 17.52 måtte vi ud til en uregistreret varevogn på Indre Ringvej. Det vidste sig, at føreren var en 30-årig mand, der samtidig var påvirket af eurofiserende stoffer. Han havde heller ikke kørekort.«

»I Sønder Voldgades nye parkeringshus har fire biler mellem kl 17.30-19.55 været udsat for indbrud og hærværk. Ruderne er smadret. Man ved endnu ikke om, der er stjålet noget i bilerne,« fortsatte John Skjødt.

»Hos McDonalds på Strevelinsvej i Erritsø stoppede politiet en mand. Manden var påvirket af medicin, og blev stoppet i restaurantens drive-in af politiet. Der er tale om en 28-årig mand fra København,« fortalte Vagtchefen.

»Sidste sag fra Fredericia er en sag om tre drenge i alderen 15 og 16 år. Drengene kørte rundt i en stjålet Mercedes-Benz varebil, da de bliver stoppet af politiet på Erritsø Bygade. De valgte at flygte fra politiet, hvilket to af dem fik held med, men senere på natten havde politiet anholdt alle tre. De to sidste blev pågrebet på deres hjemmeadresse. De bliver alle sigtet for brugstyveri og for ikke at have kørekort. Drengene skal nu til samtale med de sociale myndigheder,« sagde Vagtchefen og sluttede i Vejle:

»Klokken 17.27 er vi ude til et færdselsuheld på Grøndlandsvej i Vejle, hvor en 57-årig mandlig bilist var stødt sammen en 30-årig mandlig bilist, der havde trailer på sin bil. Trailerens venstre side ramte den 57-åriges bil. De indvolverede er sluppet forholdsvist billigt med nogle småskader, imens biler og trailer er beskadiget.«

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.