Lions Club Elbo Taulov Skærbæk har tradition for hvert år, efter indstilling, at udpege en person til ”Årets borger” i lokalområdet.
Mandag aften blev ”årets borger” hædret ved et klubmøde i Elbohallen. Hæderen blev tildelt formanden for TSIF Håndbold, Bente Præst.

Med prisen hylder Lions Club Elbo en lokal personlighed og ildsjæl, som i særlig grad har ydet en ekstraordinært indsats gennem en lokal organisation, forening eller virksomhed, der berører og socialt gavner lokalområdets borgere.

I indstillingen til ”Årets borger” som Lions Club Elbo har behandlet fremhæves om Bente Præst følgende:

”Kandidaten er – en ildsjæl, der gennem de seneste år har vendt en skrantende håndafdeling – TSIF Håndbold – med vigende medlemstal og økonomi til en håndboldafdeling i fremgang. Kandidaten kendetegnes ved så godt som altid at være til stede i Elbohallen, når der afvikles aktiviteter, der relaterer til håndbold – det være sig såvel træning som til kampe. Der er tale om en kandidat, der har tæft, er god til anerkende den indsats, der især ydes at de frivillige trænere til gavn og styrkelse for såvel trænernes egen udvikling som holdene og håndboldafdelingens sociale arbejde. Alt i alt en håndboldafdeling, der kan samle såvel unge som ældre til fastholdelse af den sociale og sportslige udvikling i Taulov / Skærbæk”

Med titlen fulgte 10.000,- kr. Penge, som Årets Borger 2014, skal videreformidle til et humanitært formål, som kan godkendes af Lions Club Elbo. Til minde om hæderen modtog Bente Præst en gave i form af glas fra den lokale glaskunstner Lizzi Neumann fra Hørup Glas.

(Foto: Lions Club Elbo )

Vores lokalområde er fyldt med sådanne ildsjæle og vi har igen i år haft et stærkt felt af kandidater til prisen, udtaler præsident Erik V Jørgensen. Men da vi indstillingen på Bente vil vi ikke i tvivl om at vi her havde den helt rigtige kandidat.