Når man som Fredericianer går til stemmeboksen den 16. november 2021, er det denne gang med et væld af virkelig forskellige kandidater, der fremstår på stemmesedlerne. Jeg er i total chok over de forskelligartede mennesker, der har fået lov af deres respektive partier til at stille op i Fredericia i deres partis navn.

Alle mennesker er i deres ret til at stille op, men at de har fået overbevist deres pågældende parti, til at stå på deres liste og endda, i flere tilfælde, som spidskandidat, er mig fuldstændig uforståeligt og et tegn på virkelig dårlig organisation i de pågældende partier.

For at nævne bare nogen af skræmmeeksemplerne, kommer her en lille fremstilling:

En spidskandidat, der ikke engang har boet i Fredericia i 2 år, og som går ind for at ekskludere andre medlemmer fra opstillingslisten pga. frygten for at de får flere stemmer. Medlemmer, der altså har været tro mod deres parti, og har gjort en enorm indsats og derefter virkelig fået at mærke hvordan det kan lade sig gøre, at manipulere sig til magt i denne by.

En tidligere spidskandidat, der ikke har kunne opnå nok stemmer ved de forgående valg og derfor har draget den, vel nok mest opsigtvækkende beslutning, og meldt sig ind i et parti, der på ingen måde er ideologisk tæt på, eller bare i det mindste i nærheden af, den pågældendes tidligere parti.

En spidskandidat, der opstillede for et andet parti ved sidste valg og valgte derefter at beholde sit nyvundne mandat i byrådet og, melde sig ud af partiet igen dagen efter valget.

Dette er bare en lille del af alle de forskelligartede mennesker, der har valgt at stille op til det kommende byråd, men for mig at se, så bør vælgerne simpelthen sætte sig mere ind i de fuldstændig vanvittige scenarier, der udspiller sig i Fredericia i disse år. For når byrådskandidater kan agere på denne måde, så er det desværre et tegn på, at de er af den opfattelse, at der ikke er engagement fra Fredericias borgere. Den afskyelige tankegang, bør vi som er borgere i Fredericia, få ændret på ved det kommende byrådsvalg: Ved simpelthen at straffe disse kandidater og partier hårdt.

Med venlig hilsen

Lasse Holmqvist 2. kandidat for DF.

2 KOMMENTARER

  1. Hvis man alligevel ikke skal tage ansvar, er det vel lige meget, hvordan man skifter mellem partierne. Byrådspolitikerne opfatter vel blot arbejdet som en form for godt lønnet fritidsinteresse.

Skriv en kommentar