Fra mandag den 14. august begynder Byens Brød i Erritsø at holde åbent allerede fra klokken 3. Det sker efter en større efterspørgsel på kaffe, friskbagt wienerbrød og sandwich til nattevågne og morgenfriske fredericianere.

Indehaver Lars Hesselvig og teamet i Byens Brød har travlt. Den travlhed kommer af en butik fyldt med brød- og kagesultne kunder. Pose efter pose fyldes med brød og nogle skal have frisksmurte sandwich eller en høj chokoladesnegl.

Klokken er lidt over syv, mange mennesker er allerede stået op. Skydedørene mod butikstorvet går op og i, igen og igen. Der er også biler i bageriets Drive In. Det går godt for bageriet, men der bliver også arbejdet hårdt for det. Intet kommer man sovende til, fortæller bagermesteren, imens han sætter rundstykker i ovnen.

Flere firmaaftaler og natåbent

De seneste tre år har Byens Brød fået flere og flere firmaaftaler. Chaufføren Brian kører i rutefart mellem virksomheder, hoteller og restauranter med morgenbrød, rugbrød og kager. Samtidig mærker bageriet en øget lyst til at forkæle familien med rundstykker i weekenden og kollegerne med kager og lækkerier i hverdagene.

”Vi er utrolig glade for, at så mange kunder vælger at besøge os. Det betyder, at de kan lide vores brød og det vi laver. Konkurrencen er stor i dag, så vi ved, at vi hele tiden skal være på, og vi sætter en ære i et godt håndværk, og så lytter vi meget til vores kunders ønsker, tanker og ideer,” fortæller Lars Hesselvig.

”Senest er vi blevet opfordret til at åbne op tidligere. Det ønske vil vi nu imødekomme, så man kan blive betjent af vores bagere i Drive In-lugen allerede fra 3 af, ” fortæller Lars Hesselvig og fortsætter:

”I timerne fra 3 og frem kan vi glæde natteravnene og de morgenfriske med lækkert wienerbrød, rugbrød, kanelsnegle, sandwich, franskbrød og friskbrygget kaffe. Det er lidt som i gamle dage, hvor man også kunne købe brød, når man skulle hjem fra arbejde eller byen”.