[the_ad_group id="9231" blog_id="9"]

Me Mori slog dørene op den 23. februar 2018, for mange iværksættere kan de første år være skeptiske. Therese Krogh Andresen smiler stadig og samtidig med fejringen af den lille guldsmedje to års dag, runder hun selv et skarpt hjørne.

Det er snart to år siden, at den unge iværksætter Therese Krogh Andresen gik fra at møde op til netværksmøder i Business Fredericia til at lave smykker i soveværelset for endeligt at åbne sin forretning i Prinsessegade nummer 23.

Det er også en lidt anden udgave af Therese, vi møder i dag, hun har som en ægte forretningskvinde skruet lidt på konceptet og det er ikke unormalt, at hun sidder i en længere samtale med en kunde om arveguld. Hun er blevet en del af specialbutikmiljøet i Fredericia og har formået at forblive original og fastholde sine faglige nørderier.

https://fredericiaavisen.dk/me-mori-navnet-er-inspireret-af-at-man-skal-doe-men-therese-krogh-banker-liv-i-gammelt-vaerktoej/

“Det har været fantastisk, spændende og lærerigt, jeg havde ikke troet på, at jeg ville få så god en opbakning, så hurtigt. Det har været grundlaget for, at jeg stadig er her og de tilbagemeldinger jeg får, er det hele værd. Der kommer kunder som er blevet anbefalet at komme her, det er jeg taknemmelig for”, siger Therese om starten på sit eventyr.

Hun har allerede udvidet lokalerne med flere maskiner og sidst et støbeanlæg, men nu inviterer hun kunder, venner og interesserede indenfor til en fødselsdagsreception.

Lørdag den 1 februar skal det fejres, at Me Mori har to år på bagen allerede, men ikke mindst af den årsag at Therese bliver 30 år. Der vil være bobler og kage fra 13.00 – 17.00 og Therese lover at finde et par gode tilbud frem på dagen også.

[the_ad_group id="9228" blog_id="9"]
Vera har været fast inventar i Me Mori siden de åbnede. (Foto: Thomas Lægaard / Fredericia AVISEN)

“Min fødselsdag skal fejres lokalt, jeg synes, vi skal hjælpe hinanden i byen, så jeg regner med at dem der har lyst tager med på Urbania Streetfood bagefter. Så må folk selv købe deres mad og drikkevarer. Vi skal bruge de lokale steder”, siger Therese som ikke er så meget for at snakke om alder.

“Det er blandet det med at blive 30 år. Jeg føler, jeg har nået meget, men der er jo også meget, der skal nåes endnu. Jeg er ikke selv klar til døden, som nogle af mine smykker omhandler, men det er vel et af de temaer, der også popper op på en festdag. Jeg håber at jeg er frisk nok til kage med familien søndag den 2. februar, hvor min fødselsdag er”, siger Therese.

https://fredericiaavisen.dk/me-mori-den-lille-guldsmedje-udvider-med-stoebeanlaeg/

Me Mori betyder som sagt direkte oversat “Jeg døden”, død er den lille guldsmedje langt fra og Therese har masser af planer for fremtiden. Ind ad døren kommer et par med nogle ældre smykker, der skal repareres, jeg lister ud af døren, mens de tager plads foran Therese som vejleder dem.

[the_ad_group id="9224" blog_id="9"]