Da der tidligere i dag var kaldt til demonstration var det blandt andet med Tina Oldenborg i spidsen. Sammen med hendes kollegaer er de meget uforstående overfor den netop afsluttede udbudsrunde på plejeområdet. Mange mødte frem, til stor glæde for Tina Oldenborg.

”Vi har afholdt en demonstration imod besparelser i kommunen, men også fordi vi er frustrerede over, hvordan de kan give en leverandør med så lav en pris muligheden for at levere i Fredericia”, fortæller Tina Oldenborg til Fredericia AVISEN.

”Jeg føler at vi blev hørt, for det var højt nok. Men om de så kan svare på det, det ved jeg ikke. Jeg synes ikke rigtigt, at vi fik de svar vi gerne ville have”, fortsætter Tina.

Hvad var det I gerne ville have svar på?

”Vi vil gerne have svar på hvad den kommunale hjemmepleje egentlig koster”, svarede Tina Oldenborg, der er ansat ved Kære Pleje.

”Nu har jeg lige hørt, at direktøren skal til møde i morgen klokken 8 med kommunen”, fortsatte hun.

”Jeg synes det er fantastisk, og jeg er stolt af mine kolleger og mine borgere, at de er mødt frem her i dag”, sluttede Tina Oldenborg.

https://www.facebook.com/menyfredericia/