Alternativet Fredericia vil onsdag den 31. maj stå klar med HI5, kram, samt være klar til en snak med Fredericianerne. Dette gadeevent er en del af en landsdækkende aktion, der kickstarter Alternativets ønske om at fejre demokratiet med det vi kalder Alles Folkemøde.

Ideen bag Alles Folkemøde er at få skabt en uge sprængfyldt med aktivisme, demokratiske samtaler, møder, foredrag og lignende rundt omkring i hele Danmark.

Alternativet Fredericia er selvfølgelig klar med en række arrangementer og det hele kickstartes den 31. maj med denne HI5 aktion.

– Vi vil være klar med HI5 på Fredericia Banegård ved 6.30 tiden for derigennem at ønske alle pendlere god tur på arbejde eller velkommen til Fredericia.

– Omkring kl. 7.30 vil vi bevæge os ned til Landsoldaten for der, at være klar med HI5 til alle, der kommer den vej forbi.

– Vi glæder os meget til at se en masse Fredericianere til vores arrangementer. Vi er altid klar til at lytte til, hvad den enkelte har af drømme i forhold til Fredericia som bopælskommune, skriver Byrådskandidat Søren Haastrup på vegne af Alternativet Fredericia.