Først blev Bjarke Christensen præsenteret i KIF Kolding, og senest er Erik Toft kommet til, og nu kan AVISEN afsløre, at endnu en spiller fra Mors-Thy skifter til koldingenserne.

KIF Kolding er i gang med at bygge et hold op, der på sigt igen skal være med i toppen af dansk håndbold. I den seneste tid har KIF Kolding hentet Bjarke Christensen og Erik Toft fra Mors-Thy, og endnu en spiller er på vej.

Tidligere tirsdag offentliggjorde Mors-Thy Håndbold, at Sander Øverjordet har afvist et kontraktudspil fra thyboerne, som han har kontraktudløb med til sommer. Forud for 2020/21-sæsonen skiftede Øverjordet til Mors-Thy fra Haslum, og selvom han nu forlader Niels Agesens mandskab, bliver han i dansk håndbold, erfarer AVISEN.

– Det har været en lærerig og givende proces for mig at komme hertil. Både at komme til Danmark, men bestemt også at komme til lige præcis Mors-Thy Håndbold. Når man kommer her, bliver man en del af en unik klubkultur med gode mennesker og gode værdier, udtaler Sander Øverfjordet i en pressemeddelelse.

I sommeren 2022 har KIF Koldings playmaker, Chris Jørgensen, kontraktudløb, og det er derfor nærliggende, at Sander Øverjordet er udset som afløser for rutinerede Jørgensen, der i de seneste sæsoner har været den helt store angresstrateg i KIF Kolding, og en af nøglefigurerne, når der er blevet spillet syv mod seks.

Kigger man rent statistisk på de to spillere i den her sæson minder de meget om hinanden. Chris Jørgensen har lavet 20 mål i sæsonen, og Sander Øverjordet, har fundet vejen til netmaskerne 19 gange, mens det på assistsdelen er blevet til 30 for Jørgensen og 31 til Øverfjordet.

Ifølge vores oplysninger præsenteres 25-årig Sander Øverfjordet, der er inde omkring det norske landshold, i KIF Kolding indenfor den nærmeste fremtid.