Den 51-årige mand fra Holbæk, der blev indbragt med helikopter efter vold lørdag omkring kl. 21.00 på Vig Festivalen, er afgået ved døden. Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Politiet har anholdt en 50-årig mand fra Holbæk, der er involveret i sagen. Han sidder fortsat anholdt.

Politiet er i øjeblikket i færd med at efterforske sagen nærmere, herunder om det er volden, der er skyld i dødsfaldet.

Politiet har ikke yderligere oplysninger om sagen i nat.

De pårørende til afdøde er underrettet om dødsfaldet.

Opdateret klokken 00.50

Politiet oplyser i en pressemeddelelse, at de ved en beklagelig fejl har oplyst, at den 51-årige mand fra Holbæk er afgået ved døden efter at have været involveret i en hændelse på Vig Festival

Det er ikke korrekt. Den 51-årige er ikke død. Hans tilstand er særdeles kritisk.

Opdateret søndag klokken 14.10

Den 51-årige er afgået ved døden i dag kl. 11:20 uden at være kommet til bevidsthed.

I går kl. 20:57 modtog politiet en anmeldelse om vold på Vig Festivalen. Forurettede – en 51-årig mand fra Grevinge – blev efterfølgende indbragt til Rigshospitalet i kritisk tilstand.

Gerningsmanden – en 50-årig mand fra Jerslev Sjælland – blev tilbageholdt på stedet af vagter og kort efter anholdt af politiet.

I dag kl. 11:00 blev gerningsmanden fremstillet i grundlovsforhør i Holbæk Ret. Retsmødet var ikke lukket. Gerningsmanden er sigtet for vold, hvilket er en overtrædelse af straffelovens § 244. Han nægter vold, men erkender at have skubbet forurettede. Forurettede og sigtet kender hinanden, og de var sammen på festivalen.

Sigtet blev varetægtsfængslet af retten frem til den 25. juli 2017.

Sagen er nu forankret hos Holbæk Lokal Efterforskning, som vil fortsætte deres efterforskning i sagen det næste stykke tid.