I forlængelse af knivdrabet i Aalborg her til aften har Nordjyllands Politi anholdt en 24 år gammel mand med bopæl i Aalborg, der er mistænkt i sagen. Manden blev anholdt af en af politiets patruljer i nærheden af gerningsstedet kl. 18.25.

”Vores efterforskere skal nu afhøre anholdte,” siger vicepolitiinspektør fra Nordjyllands Politi Anders Uhrskov.

Om hændelsen
Nordjyllands Politi fik 5. august 2017 kl. 18.03 melding om, at der var et større slagsmål i gang mellem adskillige personer på Øster Alle i Vejgaard-området, der ligger i nærheden af Aalborg.
Under slagsmålet blev der anvendt knive og køller, og det var i forbindelse hermed, at en 27-årig mand blev ramt af flere knivstik. Klokken 18.49 fik politiet melding om, at manden var afgået ved døden.

Om efterforskningen
Nordjyllands Politi sendte øjeblikkeligt et større antal politi-styrker til området, og politiet arbejder intensivt i og omkring gerningsstedet. Det arbejde vil foregå i længere tid. Derfor vil borgerne i området se en række afspærringer, der skal sikre, at politiets patruljer og teknikere kan arbejde. Hjemmeværnet er også tilkaldt for at støtte politiets arbejde, blandt andet ved at afspærre området.

Politiets massive efterforsknings-arbejde består i at finde de formodede gerningsmænd samt klarlægge hele hændelsesforløbet.

Anders Uhrskov, vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi, leder efterforskningen, og han understreger, at politiets efterforskning viser, at der er tale om et internt opgør i et kriminelt miljø.

”Vi forfølger flere spor, men af hensynet til vores efterforskning kan jeg ikke komme det nærmere,” siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov i en pressemeddelelse, der understreger, at borgerne ikke skal være bekymret for at færdes i Aalborg.

De nærmeste pårørende til den afdøde mand er underrettet.

Har man oplysninger i sagen, skal man ringe til politiet på 114.