En beruset 22-årig mand fra Fredericia blev i nat anholdt i Juelsminde og anbragt i detentionen, hvor han stadig ligger og sover sin brandert ud. Når han vågner skal politiet snakke med ham om flere forskellige sager om hærværk, som de mistænker den 22-årige mand i at have begået.

Det hele startede i nat klokken 02.40, hvor politiet blev tilkaldt til Ringvejen i Juelsminde, da der var blevet kastet en sten gennem et vindue til et advokatfirma. Kort efter bliver den 22-årige mand anholdt og sigtet for dette hærværk. Han var dog så beruset, at han bliver sat i detentionen.

– På samme tidspunkt om natten får vi en melding om, at der er blevet knust en rude til en lejlighed på Strandengen i Juelsminde. Lejlighedens beboer går efter hærværksmanden, som blandt andet render rundt med et Til Salg-skilt. Det er på den måde, at vi anholder den 22-årige, oplyser vagtchef Hans Hoffensetz fra Sydøstjyllands Politi til Fredericia Avisen.

Foruden de to sager om hærværk, bliver den 22-årige også sigtet for hærværk mod 3 biler, der stod parkeret på Strandengen, hvor der er blevet kastet mursten på bilerne.

– Vi er ret overbevist om, at den 22-årige har begået disse tre sager om hærværk. Han ligger dog stadig og sover sin brandert ud og skal afhøres når han vågner, slutter vagtchef Hans Hoffensetz.