Andresen’s VVS har afdelinger i hele Trekantområdet, arbejder på projekter i hele Danmark, og 20 år efter starten er der stadig gang i hjulene hos virksomheden. Mandag fejrer Andresen’s VVS 20. års jubilæum. 

Stig Andresen kan sammen sine kolleger fejre 20 års jubilæum mandag den 1. marts 2021. Ambitionerne var aldrig, at det skulle gå stærkt, men allerede to år efter åbningen, arbejdede 25 mand for Stig og Andresen’s VVS. 

Stig Andresen har fået nyt knæ, og derfor arbejder han pt. hjemmefra. Han har været på kontoret nogle gange siden operationen, men det koster på kroppen, når man ikke lytter, men det er ikke første gang i livet, at Stig har travlt og lyst til at arbejde. Han kan ikke lade være, selvom han også tidligere har fortalt, at han nyder tjansen som farfar. 

Sådan så den første annonce ud, Andresen’s VVS sendte i luften. Foto: PR

– Jeg havde ingen ambitioner om, at det skulle gå så stærkt med Andresen’s VVS, men i løbet af to år, var vi 25 mand. Det højeste antal, vi har været er 55 mand. Det gik sindsyg stærkt, fortæller Stig Andresen.

Stig Andresen arbejdede hos Mikkelsen og Andersen, og det var meningen, at han skulle købe sig ind, men det tog tid, og endte med en anden plan.

– Min hustru Helle sagde, at når jeg alligevel arbejdede så mange timer, så kunne jeg lige så godt starte selv. Det gjorde jeg så. Den 1. marts 2001 åbnede Andresen’s VVS på Lærkevej (Privatbopælen red.), og den 1. september rykkede vi til Snaremosevej 21, inden det igen gik så stærkt, at vi i 2004 byggede domicil på Gl. Landevej. 

Ingen opgaver var for store og ingen for små. Andresen’s VVS bød ind på det hele, og det gav opgaver.

– Vi arbejdede meget på Fredericia Skibsværft, bød på forskellige opgaver, ordnende VVS-arbejde hos private og voksede i mandskab, biler og omsætning. Jeg havde seks-otte mand løbende på værftet alene, så der var nok at lave. Jeg tror, at vi startede op på et tidspunkt, hvor man trængte til noget nyt i Fredericia, og der var vi klar. Alt udviklede sig fra små til store projekter, fortæller Stig og fortsætter:

– Vi renoverede Restaurant Hannerup Skov for Ussing, vi lavede nye vandrør under svømmehallen i Fredericia Idrætscenter og vi lavede et spændede husprojekt på Sjælland, det er bare nogle af de opgaver, jeg tænker tilbage på. Vi kom faktisk meget rundt. 

Blev I ramt af finanskrisen? 

– Nej, mærkeligt nok havde vi faktisk meget at lave, og det gik virkelig godt. Jeg kan ikke forklare hvorfor, men vi havde setuppet. Det betyder ikke, at vi ikke har haft år med bump på vejen, for det har vi. Jeg husker, at Jan Bjeld (Erhvervsmand red.) sagde til mig, at vi skulle hyre et flyttefirma til at flytte os fra Snaremosevej til Gl. Landevej, men jeg troede, jeg var klogere, men det var jeg ikke, det kostede på bundlinjen. 2017-18 gav også bump, som er svære at forklare, men grundlæggende, så har vi haft en god forretning, og med overskud i 17 ud af 20 år, er jeg både tilfreds og stolt. 

60 års anciennitet hos Andresen’s VVS

Mange medarbejdere har været med i længe, og to kan fejre 20 års jubilæum sammen med Stig. 

– Jan og Ole kan også fejre 20 års jubilæum. Jeg husker, at jeg startede den 1. marts, og så kom de om mandagen. Opgaverne var klar, og vi fik en stærk start. I dag er vi 40 mand, og vi er altid på jagt efter medarbejdere, lærlinge og så videre. Efterhånden, som vores lærlinge er blevet udlært, har vi holdt fast i mange. De sidste fem er her alle i dag. Lige nu har vi seks lærlinge, og hvis de beholder og fortsætter den stil, de kører efter nu, så beholder vi også dem, siger han. 

Normalt ville et 20 års jubilæum betyde firmafest og reception, men det kan man ikke i en coronatid, så fejringen venter forude, fortæller Stig Andresen.

– Vi kommer til at fejre det her, når vi er længere henne, flere er vaccineret og mere normale tilstande nærmer sig. Det kan være, at vi alle skal ud at spise i byen, se en film i bio og have det sjovt sammen, men nu skal vi vente lidt endnu. 

Hvordan fejrer du det selv mandag? 

– Jeg skal til fysioterapeut på Vejle Sygehus om morgenen, men det kan da være, at vi åbner en flaske rødvin om aftenen, siger Stig med sin berømte latter. 

Tillykke til Andresen’s VVS