Lidt i 10 stod 34 forventningsfulde fotografer klar i FredericiaC´ lokaler til at få udleveret de første seks emner i årets fotoMarathon.  

Værtsklubben Fredericia Fotoklub havde sørget for kaffe til ventetiden og inden fotograferne blev sendt ud i det gode vejr, fik de udleveret vand.  

De første seks emner ”Fedt”,” Byens liv”, ”Retro”, ”Flot bil”, ”Bold” og ”Smukt” fik hurtigt gang i kreativiteten og fotograferne spredtes for alle vinde op i byen, hvor der var liv og glade dage.  

En af deltagerne synes at emnerne var svære men lagde op til at man skulle tænke kreativt.

I løbet af dagen var nogle af fotograferne lige inde og vende for at hente vand, gå på toilettet og holde pause .

Lige før kl. 15 tiden dukkede de første af fotograferne op og var klar til at få indlæst deres seks billeder, men de måtte lige vente til 15.30.

Efter lidt it-udfordringer både i Fredericia og i København, lykkedes det at få læst billederne ind.

Samtidig med at deltagerne i 6 timers konkurrencen afleverede deres billeder, fik deltagerne i 12 timer FotoMarathon konkurrencen de næste seks emner.  

Emnet ”Regn” vil nok lige præcis med vejret i dag give lidt udfordringer, men Fredericia byder på mange muligheder inden for emnet “Vand i byen” .

De resterende emner ” Regning”, ”Regn den ud”, ” Vand i byen” og ” Natten kommer” lægger op til en rød tråd i serien.

Inden kl. 22.30 i aften skal deltagerne i 12 timers konkurrencen have afleveret alle deres 12 billeder og indtil da sidder crewet fra Fredericia Fotoklub stand by til supportS

“Fredericia Fotoklub er glade for den store opbakning, både fra deltagere, sponsorere, medlemmer og FredericiaC,”udtaler Bo Krüger.