Madsby Rock kan i år føje endnu et navn til programmet den 26. august. Danmarks hyggeligste havefest får i år selskab af D-A-D´s forsanger Jesper Binzer, når sidste band går på scenen kl. 23. Det er Søren ”Søgge” Andersen og Mika Vandborg, der har den specielle gæst med på scenen, når de skal spille nummeret ”Headless Chicken” fra deres seneste album ”Rock’N’Roll Radio”. Netop denne sang synges af Jesper Binzer. Derfor er det oplagt, at han tager turen med til fæstningsbyen, Søren Andersens hjemby, på lørdag til Madsby Rock.  

 

Jesper Binzer har netop annonceret, at han den 3. november udsender soloalbummet ”Dying is Easy”, som er produceret af Søren Andersen i medley Studiet i København. Desuden er Søren Andersen og hans guitar med i det nye soloband, der tager på en minitur fra den 31. oktober. Dermed er ringen på sin vis sluttet for samarbejdet mellem Søren Andersen og Jesper Binzer. Allerede nu kan man lytte til singleudspillet ”The Future is Now”.

 

Vikar på D-A-D-bassen

 

Tilbage i august 2015 var Søren Andersen gæsteguitarist, da D-A-D optrådte på Madsby Rock. Det var kulminationen på en travl sommer, hvor Søren Andersen, ved siden af en turné med sit eget band Electric Guitars, havde grebet bassen og været ”vikar” for Stig Pedersen, der var faldet på scenen og havde brækket armen. Søren Andersen, der var vokset op med D-A-D´s sange betænkte sig kun kort tid, før han tilbød sig som bassist. Han kom med på D-A-D-turné og gjorde et værdifuldt job.

 

På lørdag er Jesper Binzer således gæstestjerne hos Electric Guitars, men denne gang er det også et billede på det samarbejde, der har udviklet sig mellem Søren Andersen og D-A-D-forsangeren, som nu går solo sammen med blandt andre ”Søgge” fra fæstningsbyen. Dermed bliver der sat et interessant musikalsk punktum for dette års Madsby Rock.